דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

70 מנות/יחידות, 25 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל העוגיות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
עוגיות מלוחות בציפוי שומשום וקצח
אין על העוגיות האלה בכל העולם
  • 1 יוצרים תערובת פירורית עם המרגרינה ו- 4 כוסות קמח. מוסיפים את הסוכר, המלח, זרעי האניס ואבקת האפייה, ומערבבים לתוך התערובת.
  • 2 מוסיפים את השמן, המים והחומץ, ממשיכים ללוש ומוסיפים את שאר הקמח בהדרגה (לפי ספיגה ולפי הצורך) - רק עד שנוצר בצק אחיד ולא דביק.
  • 3 יוצרים כדורים קטנים מהבצק, מגלגלים לצורת נקניק וסוגרים לצורת כעך. טובלים בביצה טרופה ולאחר מכן בתערובת השומשום והקצח.
  • 4 אופים בחום של 180 מעלות למשך כ- 25 דקות עד שמזהיב היטב. מתקבלות עוגיות מרוקאיות מלוחות שכולם אוהבים!
  • 5 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: מיקסר (אפשר גם ידנית).

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.9% 31.5% 10.8% 56.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.47 (0.47 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב