מצרכים למתכון
5 מנות/יחידות, 190 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מהיר מאודזמן הכנה
- בשרי, לא כשרכשרות
מנה אסייאתית מובהקת
- 1 חותכים את חזה העוף לרצועות דקות ומתבלים בסויה, יין לבן ופלפל לבן. משהים במרינדה כחצי שעה.
- 2 מביאים לרתיחה סיר עם מים ומלח, מבשלים את אטריות האודון למשך 4 דקות, מסננים, שוטפים במים קרים ומזליפים מעט שמן קנולה (למנוע הידבקות).
- 3 בקערה קטנה מערבבים את מצרכי הרוטב, וטוחנים הכל למחית חלקה בעזרת מוט בלנדר ידני.
- 4 מחממים ווק, מוסיפים כף שמן קנולה ואת רצועות העוף, ומקפיצים עד להשחמה.
- 5 מוסיפים עוד כף שמן ומוסיפים את השום, הג`ינג`ר, החלק הלבן של הבצל הירוק (החלק הירוק משמש אותנו לקישוט) והצ`ילי, ומערבבים במהירות.
- 6 מוסיפים לווק את הרוטב.
- 7 מוסיפים את האטריות ומערבבים.
- 8 להגשה מעל המנה: הבצל הירוק ששמרנו (החלק הירוק), ז`וליאן בזיליקום ובוטנים גרוסים.
- 9 בתיאבון
הערך התזונתי לא כולל את הבזיליקום לקישוט.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
2% |
30.1% |
38.6% |
29.3% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב