דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

25 מנות/יחידות, 38 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הפרוסות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
נקניק תמרים ואגוזים
כל פרוסה מלמיליאן
  • 1 במעבד מזון שמים את התמרים, התאנים, הסילאן והקינמון, ומעבדים עד לקבלת מעין גוש בצק אחיד.
  • 2 מעבירים לקערה גדולה ומוסיפים את השוקולד המומס. לשים את תערובת התמרים והשוקולד עד שהוא נטמע בתערובת.
  • 3 מוסיפים את האגוזים והפיסטוקים (אפשר אילו אגוזים שרק רוצים) והאננס ולשים הכל עד לאחידות.
  • 4 לוקחים נייר אפייה ומתחילים להפוך את העיסה למעין נקניק בקוטר 4-5 ס"מ.
  • 5 עוטפים את הנקניק שנוצר בנייר אפייה ומכניסים למקרר ל- 4-5 שעות להתייצבות.
  • 6 בעזרת סכין משוננת חותכים לפרוסות דקות ומגישים. את הנקניק שומרים במקרר עטוף.
  • 7 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: מעבד מזון.

אורך הנקניק הוא 25-28 ס"מ (רצוי לפרוס דק). זמן ההכנה לא כולל את זמן הקירור להתייצבות. המתכון לקוח מהמטבח האיטלקי, ללא אפייה וקל מאוד להכנה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
10.7% 12.7% 5.5% 71.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.17 (0.19 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב