מצרכים למתכון
40 מנות/יחידות, 28 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל העוגיות)
אופן הכנת המתכון
- קינוחיםסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
עוגיות יבשות לצליאקים
- 1 מנפים את הקמחים לקערה, מוסיפים את כל המצרכים ולשים עד לקבלת בצק אחיד וחלק.
- 2 מחלקים את הבצק ל- 4 חלקים ויוצרים גליל מכל חלק.
- 3 מניחים את הגלילים בתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני של 180 מעלות למשך כ- 20 דקות עד הזהבה.
- 4 מוציאים את התבנית מהתנור, פורסים את הגלילים לפרוסות בעובי של כ- 1.5 ס"מ (אפשר לחתוך באלכסון), מניחים את הפרוסות על צד חתוך בתבנית ואופים לייבוש כ- 15 דקות.
- 5 לאחר הקירור שומרים בכלי אטום.
- 6 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
1.2% |
18.9% |
7.8% |
72.1% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב