דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

13 מנות/יחידות, 150 גרם למנה\יחידה (12-14 יחידות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
פונדנט שוקולד ופטל
עוגת שוקולד מיוחדת וטעימה
  • 1 מקציפים במיקסר את הביצים, המלח והסוכר עד לקבלת תערובת תפוחה.
  • 2 בינתיים מחממים את השוקולד והחמאה במיקרוגל בפולסים של חצי דקה כל פעם עד שהתערובת נמסה לגמרי.
  • 3 מורידים את מהירות ההקצפה, מוסיפים את תערובת השוקולד אל תוך קערת המיקסר בזרם דק וממשיכים בהקצפה איטית עד לקבלת מסה אחידה.
  • 4 מקפלים פנימה את הקמח, מעבירים לקופסא ושומרים במקרר כ- 12 שעות. למחרת, חותכים רצועות נייר אפייה בהתאם לגודל הרינג, מסדרים את הרינגים על מגש אפייה עם משטח סיליקון ומסדרים בתוכם את הרצועות.
  • 5 בעזרת שק זילוף מזלפים שלושת רבעי מסה בכל רינג, ולכל עוגה מכניסים כמה יחידות פטל טרי.
  • 6 אופים בתנור שחומם מראש לחום של 190 מעלות למשך כ- 8-9 דקות. העוגה אמורה להיות אפויה חיצונית, אך רוטטת ונמסה במרכזה.
  • 7 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: משקל מטבח (רצוי בהחלט!) + רינגים מנירוסטה בקוטר 5 ס"מ ובגובה 8 ס"מ (לא חובה בדיוק אותו הגודל!).

זמן ההכנה כולל גם את זמני הקירור.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.3% 38.7% 9.2% 49.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.66 (0.68 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב