מרק גולאש הונגרי מושלם לחורף
1. לחמם את השמן בסיר ולטגן את הבצל עד להזהבה קלה.
2. להוסיף את קוביות הבשר (ניתן להשתמש בכל בשר לבישול ארוך שאוהבים כמו צלעות או צוואר), ולהמשיך לטגן היטב משני הצדדים.
3. להוסיף את השום, הפלפלים והתבלינים.
4. להוסיף מים עד לכיסוי הבשר בסיר, להוריד את האש לנמוכה ולהמשיך לבשל למשך כשעה.
5. לאחר כשעה להוסיף את תפוחי אדמה ולהמשיך לבשל עוד כשעה וחצי-שעתיים עד לריכוך הבשר (אם יש צורך אז להוסיף עוד מים).
6. מתקבל גולש הונגרי טעים ומחמם את הלב.
7. בתיאבון