דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 440 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
תבשיל צ`ילי קון קרנה
תבשיל שעועית ובשר מושלם מהמטבח המקסיקני
  • הכנת הרוטב:
  • 1 מחממים סיר רחב ושטוח, מוסיפים כף שמן זית ומטגנים את הבצל והשום עד להזהבה.
  • 2 מוסיפים את שימורי העגבניות, העגבניות החתוכות, ממרח העגבניות והמים, ומביאים לרתיחה.
  • 3 מנמיכים את האש ומתבלים במלח ופפריקה מתוקה.
  • 4 מבשלים על אש נמוכה עם מכסה סגור למשך כחצי שעה.
  • הכנת המנה:
  • 1 מתבלים את בשר הבקר הטחון במלח, פלפל שחור, פלפל לבן ותערובת תבלינים מקסיקנית לפי הטעם.
  • 2 מחממים סיר גדול ורחב, מוסיפים את שמן הזית ומשחימים את הבשר תוך כדי הפרדת הגושים הגדולים לגושים קטנים.
  • 3 מוסיפים את השעועיות השטופות ומערבבים.
  • 4 מוסיפים 1/2 ליטר מרוטב העגבניות שהכנו (יוצא סה"כ 1 ליטר אז להוסיף מחצית מהרוטב), מתקנים את התיבול ומבשלים כ- 10 דקות על הגז.
  • 5 בתיאבון חיוך

הערך התזונתי לא כולל את תערובת התבלינים המקסיקנית ואת ממרח העגבניות. הערך התזונתי כולל את כל מצרכי רוטב העגבניות (סה"כ יוצא 1 ליטר רוטב), לכן הערך התזונתי לא מדויק מכיוון שמשתמשים רק ב- 1/2 ליטר רוטב עגבניות. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. ניתן להשתמש בכל שעועית מבושלת שרוצים (גם מוקפאת).

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.7% 12.7% 39.7% 41.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.16 (0.17 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב