דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 469 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
נתחי פרגיות עם ירקות
  • 1 חתכו את בשר הפרגיות לנתחים באורך 5 ס"מ וברוחב 1 ס"מ.
  • 2 פרסו את הבצל לפרוסות עגולות.
  • 3 חממו את כף השמן במחבת, הוסיפו את הבצל הפרוס וטגנו קלות כדקה.
  • 4 הוסיפו את בשר הפרגיות וטגנו כ- 2 דקות עד שהנתחים ישחימו קלות.
  • 5 חתכו את העגבניות לקוביות, את הגמבה לרצועות ואת שיני השום קצצו.
  • 6 הוסיפו אל המחבת את הירקות.
  • 7 הוסיפו חצי כוס מים והביאו לרתיחה.
  • 8 הוסיפו את רוטב הסויה ואת התבלינים.
  • 9 בשלו כעשרים דקות (כסו חלקית).
  • 10 יש לבדוק את כמות המים בעת הבישול ולהוסיף מעט מים אל התבשיל באם התאדו הנוזלים.
  • 11 להוסיף את התירס הגמדי (מסונן ושטוף).
  • 12 לפרוס את המלפפונים לפרוסות לרוחב המלפפון ולהוסיף אל התבשיל.
  • 13 לבשל כשתיים שלוש דקות נוספות (לכסות את המלפפונים והתירס ברוטב).
  • 14 לכבות את האש ולהניח לטעמים להתמזג.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.3% 19.7% 48.8% 27.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.26 (0.27 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב