דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 469 גרם למנה\יחידה

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
  • 1 חתכו את בשר הפרגיות לנתחים באורך 5 ס"מ וברוחב 1 ס"מ.
  • 2 פרסו את הבצל לפרוסות עגולות.
  • 3 חממו את כף השמן במחבת, הוסיפו את הבצל הפרוס וטגנו קלות כדקה.
  • 4 הוסיפו את בשר הפרגיות וטגנו כ- 2 דקות עד שהנתחים ישחימו קלות.
  • 5 חתכו את העגבניות לקוביות, את הגמבה לרצועות ואת שיני השום קצצו.
  • 6 הוסיפו אל המחבת את הירקות.
  • 7 הוסיפו חצי כוס מים והביאו לרתיחה.
  • 8 הוסיפו את רוטב הסויה ואת התבלינים.
  • 9 בשלו כעשרים דקות (כסו חלקית).
  • 10 יש לבדוק את כמות המים בעת הבישול ולהוסיף מעט מים אל התבשיל באם התאדו הנוזלים.
  • 11 להוסיף את התירס הגמדי (מסונן ושטוף).
  • 12 לפרוס את המלפפונים לפרוסות לרוחב המלפפון ולהוסיף אל התבשיל.
  • 13 לבשל כשתיים שלוש דקות נוספות (לכסות את המלפפונים והתירס ברוטב).
  • 14 לכבות את האש ולהניח לטעמים להתמזג.
עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של ברזלי אוצרה

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)39384
חלבונים (גרם)39.58 8.45
פחמימות (גרם)225
מתוכן סוכרים (גרם)7.78 1.66
שומנים (גרם)15.98 3.41
מתוכם שומן רווי (גרם)3.75 0.8
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.010
כולסטרול (מ"ג)127.5 27.21
נתרן (מ"ג)886.76189.28
סיבים תזונתיים (גרם)3.52 0.75
מים (גרם)332.1870.9
ליקופן (מ"ג)1.480.32
ויטמין A (מק"ג)125.4326.77
ויטמין B (מ"ג)13.612.9
ויטמין B1 (מ"ג)0.230.05
ויטמין B2 (מ"ג)0.420.09
ויטמין B3 (מ"ג)9.912.12
ויטמין B5 (מ"ג)2.090.45
ויטמין B6 (מ"ג)0.90.19
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)60.1312.84
ויטמין B12 (מק"ג)0.410.09
ויטמין C (מ"ג)76.9716.43
ויטמין E (מ"ג)1.520.32
ויטמין K (מק"ג)17.173.66
סידן (מ"ג)72.2315.42
ברזל (מ"ג)2.690.57
מגנזיום (מ"ג)61.9113.22
זרחן (מ"ג)325.7269.52
אבץ (מ"ג)4.070.87
אשלגן (מ"ג)789.42168.5
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.840.18
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.250.05
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.590.13
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)1.620.35
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)1.580.34

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.3% 19.7% 48.8% 27.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.26 (0.27 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.