דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 546 גרם למנה\יחידה

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
  • 1 את הפרגיות יש למרוח ולערבב עם 3 כפות שמן זית, עלי טימין טרי משני גבעולים, 2 עלי מרווה קצוצים, שן שום, חצי כפית מלח ורבע כפית פלפל שחור.
  • 2 לאפות בתבנית חרס שעה - 20 דקות בחום של 200 מעלות צלזיוס ועוד 40 דקות בחום של 170 מעלות צלזיוס.
  • 3 את הכרובית יש לשים הפוך בקערה גדולה עם מים ועם חצי כפית מלח. לשטוף היטב.
  • 4 במנדולינה לחתוך את הכרובית לפרורים. להניח בקערה ולהכניס למיקרו בעוצמה מלאה ל- 5 דקות עם חצי כפית מלח, רבע כפית פלפל שחור, כף שמן זית וכף חרדל.
  • 5 לערבב ולהשהות לספיגת טעמים.
  • 6 כשהפרגיות מוכנות יש להניח מצע של הכרובית ומעליהן לסדר יפה את הפרגיות.
  • 7 לצקת מעל מנוזלי הפרגית שהצטברו בתחתית התבנית.
  • 8 בתיאבון חיוך
עצה מהדיאטנית מיכל וינברגר
ניתן להחליף את הפרגית בנתחי חזה עוף וכך להוריד את אחוזי השומן במנה. יתרון גדול במתכון הוא השימוש בעשבי תיבול טבעיים ללא אבקת מרק.
עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל דף הפייסבוק של נורית

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)53398
חלבונים (גרם)60.61 11.11
פחמימות (גרם)51
מתוכן סוכרים (גרם)2.36 0.43
שומנים (גרם)28.8 5.28
מתוכם שומן רווי (גרם)7.5 1.37
מתוכם שומן טראנס (גרם)00
כולסטרול (מ"ג)213.75 39.18
נתרן (מ"ג)763.32139.91
סיבים תזונתיים (גרם)2.9 0.53
מים (גרם)447.3982
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)48.158.82
ויטמין B (מ"ג)20.313.72
ויטמין B1 (מ"ג)0.220.04
ויטמין B2 (מ"ג)0.580.11
ויטמין B3 (מ"ג)15.192.78
ויטמין B5 (מ"ג)3.240.59
ויטמין B6 (מ"ג)1.010.18
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)68.9612.64
ויטמין B12 (מק"ג)0.70.13
ויטמין C (מ"ג)50.459.25
ויטמין E (מ"ג)0.730.13
ויטמין K (מק"ג)33.266.1
סידן (מ"ג)62.9211.53
ברזל (מ"ג)3.530.65
מגנזיום (מ"ג)69.6812.77
זרחן (מ"ג)451.1682.69
אבץ (מ"ג)61.1
אשלגן (מ"ג)707.64129.7
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.270.05
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.20.04
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.070.01
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.090.02
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.060.01

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3% 29.5% 62.1% 5.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.44 (0.46 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
- פרסומת -
10 המאפים הכי טעימים לארוחת בוקר

10 המאפים הכי טעימים לארוחת בוקר

אי אפשר בלעדיה: 15 מתכונים מושלמים עם עגבנייה

אי אפשר בלעדיה: 15 מתכונים מושלמים עם עגבנייה

שווארמה דג

שווארמה דג

קנלוני

קנלוני

- פרסומת -

אפליקציית Foods

אפליקציית המתכונים שלנו! להורדה בחינם:

רולדת לבבות ליום האהבה

רולדת לבבות ליום האהבה

קרפ קקאו

קרפ קקאו

תמרים: יתרונות בריאותיים שכדאי להכיר

תמרים: יתרונות בריאותיים שכדאי להכיר

מנוי תוכנית הרזיה ודיאטה
תוכן שיווקי

מנוי תוכנית הרזיה ודיאטה