דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 416 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
עוף עם פטריות ופלפלים
ארוחת צהריים מזינה וטעימה
  • 1 מחממים את השמן במחבת גדולה, מוסיפים את כרעי העוף, מטגנים כ- 3 דקות מכל צד ומניחים בתבנית אפייה. בינתיים מחממים את התנור מראש לחום של 200 מעלות.
  • 2 מוספים לשמן את הבצל החתוך לרצועות, מטגנים מעט, מוסיפים את כל
  • הפלפלים החתוכים לרצועות, הפטריות הפרוסות והתבלינים, מערבבים ושופכים הכל על כרעי העוף בתבנית האפייה.
  • 3 אופים בתנור שחומם מראש למשך כשעה או עד להשחמת העוף.
  • 4 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן לשחק עם צבעי הפלפלים בהתאם למה שאוהבים ולמה שיש בבית.

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.8% 24% 63.4% 10.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.32 (0.33 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב