דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

25 מנות/יחידות, 31 גרם למנה\יחידה (כ- 25 מאפינס קטנים)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
מאפינס קפה ושוקולד מריר
אין על שילוב הקפה עם השוקולד
  • הכנת המאפינס:
  • 1 מקציפים את הסוכר עם החמאה עד ליצירת קרם בהיר (כ- 5 דקות).
  • 2 מוסיפים את הביצים אחת אחת וממשיכים להקציף.
  • 3 מוסיפים את החלב והשמנת, ומערבלים לעיסה אחידה.
  • 4 במידה ומשתמשים בשוקולד ולא בשוקולד צ`יפס - קוצצים את השוקולד.
  • 5 בקערה נפרדת מערבבים את הקמח, אבקת האפייה, אבקת הסודה לשתייה והקפה הטחון.
  • 6 מאחדים את התערובת הרטובה ליבשה ומערבבים לאיחוד החומרים.
  • 7 מוסיפים את השוקולד ומערבבים קלות.
  • 8 מחלקים לתבניות מאפינס עד כ- 3/4 מהגובה.
  • 9 אופים בחום של 180 מעלות למשך כ- 13-15 דקות בתבנית שקעים קטנים או כ- 18-20 דקות בתבנית שקעים גדולים.
  • הכנת הציפוי:
  • 1 שמים את השוקולד המריר בקערה.
  • 2 מרתיחים את השמנת המתוקה ושופכים מעל השוקולד. ממתינים דקה ומערבבים עד להמסה.
  • 3 מוסיפים את האספרסו והליקר לתערובת ומערבבים היטב.
  • 4 מזריקים את תערובת השוקולד לכל אחד מהמאפינס או פשוט מוזגים מעל בעזרת כפית.
  • 5 בתיאבון חיוך

הערך התזונתי לא כולל את ליקר האייריש קרים.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.6% 23.6% 10.7% 65.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.31 (0.31 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב