מצרכים למתכון
22 מנות/יחידות, 45 גרם למנה\יחידה (20-24 עוגיות (תלוי בגודל))
אופן הכנת המתכון
- קינוחיםסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל חצי שעהזמן הכנה
- חלבי, כשרכשרות
לא תוכלו להשאיר אותן דקה לבד...
- 1 לערבב היטב בקערה את הביצים, להוסיף את הקמח התופח, הנוטלה, גרידת התפוז ומיץ התפוזים, ולהמשיך לערבב היטב.
- 2 להוסיף את פצפוצי השוקולד, לערבב היטב, לכסות את הקערה בניילון נצמד ולהכניס למקרר למשך כחצי שעה.
- 3 בעזרת כפית או כף להעביר מהעיסה (העיסה רכה וזה בסדר גמור) אל תבנית עם נייר אפייה במרווחים בין כל עוגיה לעוגיה (העוגיות תופחות באפייה. בינתיים לחמם את התנור מראש לחום של 180 מעלות).
- 4 לאפות בתנור במשך כ- 7-8 דקות (לא יותר). העוגיות עדיין רכות ומתייצבות מחוץ לתנור. לאחר קירור העוגיות לאחסן אותן בכלי סגור (לא בטוח שתצליחו כי הן נטרפות ישר אחרי האפייה).
- 5 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
0.1% |
20.4% |
10.8% |
68.7% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2025, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב