דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
עוגיות נוטלה בניחוח תפוז
עוגיות נוטלה בניחוח תפוז
לא תוכלו להשאיר אותן דקה לבד...

מצרכים למתכון

22 מנות/יחידות, 45 גרם למנה\יחידה (20-24 עוגיות (תלוי בגודל))

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 לערבב היטב בקערה את הביצים, להוסיף את הקמח התופח, הנוטלה, גרידת התפוז ומיץ התפוזים, ולהמשיך לערבב היטב.
  • 2 להוסיף את פצפוצי השוקולד, לערבב היטב, לכסות את הקערה בניילון נצמד ולהכניס למקרר למשך כחצי שעה.
  • 3 בעזרת כפית או כף להעביר מהעיסה (העיסה רכה וזה בסדר גמור) אל תבנית עם נייר אפייה במרווחים בין כל עוגיה לעוגיה (העוגיות תופחות באפייה. בינתיים לחמם את התנור מראש לחום של 180 מעלות).
  • 4 לאפות בתנור במשך כ- 7-8 דקות (לא יותר). העוגיות עדיין רכות ומתייצבות מחוץ לתנור. לאחר קירור העוגיות לאחסן אותן בכלי סגור (לא בטוח שתצליחו כי הן נטרפות ישר אחרי האפייה).
  • 5 בתיאבון חיוך
עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של שגית מלכי

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)163362
חלבונים (גרם)3.51 7.77
פחמימות (גרם)2250
מתוכן סוכרים (גרם)0.25 0.55
שומנים (גרם)6.63 14.69
מתוכם שומן רווי (גרם)2.64 5.86
מתוכם שומן טראנס (גרם)00.01
כולסטרול (מ"ג)35.06 77.67
נתרן (מ"ג)109.83243.32
סיבים תזונתיים (גרם)0.03 0.07
מים (גרם)9.2220.42
ויטמין A (מק"ג)14.9433.1
ויטמין B (מ"ג)0.370.81
ויטמין B1 (מ"ג)0.010.03
ויטמין B2 (מ"ג)0.050.12
ויטמין B3 (מ"ג)0.120.27
ויטמין B5 (מ"ג)0.140.32
ויטמין B6 (מ"ג)0.030.06
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)4.5310.04
ויטמין B12 (מק"ג)0.080.18
ויטמין C (מ"ג)0.711.58
ויטמין D (מק"ג)0.190.42
ויטמין E (מ"ג)0.10.22
ויטמין K (מק"ג)0.030.06
סידן (מ"ג)5.6812.58
ברזל (מ"ג)0.170.37
מגנזיום (מ"ג)1.242.75
זרחן (מ"ג)18.5141.01
אבץ (מ"ג)0.120.27
אשלגן (מ"ג)14.3331.75
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.180.39
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.140.32
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.340.75
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.320.7

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.1% 20.4% 10.8% 68.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.26 (0.26 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
מה דעתך?