דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

32 מנות/יחידות, 62 גרם למנה\יחידה (כ- 16 מנות מכל רולדה (תלוי בגודל המנה))

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
רולדת שמרים במילוי פרג
רולדת פרג לכבוד פורים ולסופ"ש מפנק
  • 1 להכניס לקערה את כל מצרכי הבצק וללוש לבצק רך ונעים למגע (אפשר גם במיקסר). להתפיח את הבצק למשך כשעה וחצי או עד שיכפיל את עצמו.
  • 2 ללוש שוב במשך כמה דקות ושוב להתפיח כחצי שעה.
  • 3 בינתיים לבשל על להבה נמוכה את מצרכי המילוי למשך כ- 5 דקות ולקרר.
  • 4 לחלק את הבצק ואת המילוי לשניים.
  • 5 כל חלק בצק לרדד לעלה בעובי של כחצי ס"מ, למרוח עליו את הפרג, לגלגל לרולדה, להדק בקצוות, למרוח ביצה טרופה ולאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך כ- 20 דקות או עד להשחמה.
  • 6 בינתיים לבשל כרבע שעה את מצרכי סירופ הסוכר.
  • 7 כאשר הרולדות חמות להבריש בסירופ החם.
  • 8 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן לצפות גם בשומשום (לא חובה).

שיטת ההכנה כוללת גם בישול.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.2% 19.6% 9% 70.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.25 (0.25 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב