דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 622 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
חמין שורבה
חמין שורבה טעים לשבת
  • 1 לחמם מעט שמן בסיר גדול, להוסיף בצל קצוץ ולהשחים קלות.
  • 2 לטגן קלות את העוף משני צידיו ולהוסיף את קוביות העגבניות והשום הכתוש.
  • 3 להוסיף רסק עגבניות, מעט מים ולהביא לרתיחה.
  • 4 להוסיף מלח, פלפל שחור, פפריקה אדומה, כמון וכורכום.
  • 5 להוסיף את המים ואת תפוחי האדמה חתוכים לרבעים.
  • 6 לבשל כרבע שעה נוספת ולהוסיף את האורז.
  • 7 להוסיף את אבקת מרק העוף והקינמון, להנמיך את האש ולבשל כעשרים דקות נוספות.
  • 8 יש לדאוג שהתבשיל יהיה רווי בנוזלים כדי שימשיך להתחמם לאיטו על הפלטה (לשמור הנוזלים).
  • 9 להעביר את התבשיל לחימום איטי על פלטה.
  • 10 בתיאבון!

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.2% 12.8% 58.6% 25.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.15 (0.16 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב