דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 372 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
חמין שורבה
חמין שורבה טעים לשבת
  • 1 לחמם מעט את השמן בסיר גדול, להוסיף את הבצל ולהשחים קלות. לטגן קלות גם את העוף משני צידיו, להוסיף את קוביות העגבניות והשום הכתוש, ולהמשיך לטגן עוד כדקה.
  • 2 להוסיף את רסק העגבניות ומעט מים, ולהביא לרתיחה. להוסיף את המלח, הפלפל השחור, הפפריקה האדומה, הכמון והכורכום, ולערבב.
  • 3 להוסיף מים (כ- 10 כוסות) ואת תפוחי האדמה, לבשל כרבע שעה נוספת ולהוסיף את האורז.
  • 4 להוסיף את אבקת מרק העוף והקינמון, להנמיך את האש ולבשל כ- 20 דקות נוספות.
  • 5 יש לדאוג שהתבשיל יהיה רווי בנוזלים כדי שימשיך להתחמם לאיטו על הפלטה (לשמור הנוזלים). להעביר את התבשיל לחימום איטי על פלטה.
  • 6 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.4% 12.4% 56.9% 28.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.15 (0.15 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב