1. לבשל את חצי הכרובית במים ומלח עד להתרככות ולסנן היטב.
2. למעוך את הכרובית עם מזלג, להוסיף את המלח, הפלפל הלבן, פירורי הלחם והביצים, ולערבב היטב (במידה והתערובת לא יציבה מספיק - להוסיף יותר פירורי לחם כדי שהלביבות לא תתפרקנה בטיגון).
3. לחמם את השמן במחבת ובינתיים ליצור לביבות מהתערובת.
4. לטגן את הלביבות עד להזהבה ולהוציא לנייר סופג.
5. להגיש לביבות כרובית חמות וטעימות עם סלט ירקות ופרוסת לחם.
6. בתיאבון
הערך התזונתי לא כולל את מלח בישול הכרובית. כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת בלביבות לאחר הטיגון. ייתכן ויהיה צורך להשתמש ביותר שמן. הלביבות האלו יצאו לי בטעות כיוון שבישלתי יותר מדי את הכרובית. לקחתי צ`אנס והתברר שהצלחתי - יצאו טעימות וגם הילדים אהבו. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.