דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 52 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הלביבות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • מתאבניםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לבשל את חצי הכרובית במים ומלח עד להתרככות ולסנן היטב.
  • 2 למעוך את הכרובית עם מזלג, להוסיף את המלח, הפלפל הלבן, פירורי הלחם והביצים, ולערבב היטב (במידה והתערובת לא יציבה מספיק - להוסיף יותר פירורי לחם כדי שהלביבות לא תתפרקנה בטיגון).
  • 3 לחמם את השמן במחבת ובינתיים ליצור לביבות מהתערובת.
  • 4 לטגן את הלביבות עד להזהבה ולהוציא לנייר סופג.
  • 5 להגיש לביבות כרובית חמות וטעימות עם סלט ירקות ופרוסת לחם.
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
אפשר להוסיף עוד ירקות כמו תפוח אדמה, קישוא, גזר וכדומה. אני אוהבת את זה "נקי" - רק כרובית.

הערך התזונתי לא כולל את מלח בישול הכרובית. כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת בלביבות לאחר הטיגון. ייתכן ויהיה צורך להשתמש ביותר שמן. הלביבות האלו יצאו לי בטעות כיוון שבישלתי יותר מדי את הכרובית. לקחתי צ`אנס והתברר שהצלחתי - יצאו טעימות וגם הילדים אהבו. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

- פרסומת -

הצטרפו אל דף הפייסבוק של פזית

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)51 קלוריות98 קלוריות
חלבונים1.8 גרם3.4 גרם
פחמימות4 גרם7 גרם
מתוכן סוכרים894.3 מ"ג1,716.6 מ"ג
שומנים3.6 גרם6.9 גרם
מתוכם שומן רווי418.6 מ"ג803.4 מ"ג
כולסטרול24.5 מ"ג47.1 מ"ג
נתרן113.3 מ"ג217.5 מ"ג
סיבים תזונתיים949.4 מ"ג1,822.2 מ"ג
מים42.4 גרם81.4 גרם
ויטמין A8.5 מק"ג16.4 מק"ג
ויטמין B (סה"כ)632.6 מק"ג1,214.1 מק"ג
ויטמין B121.2 מק"ג40.7 מק"ג
ויטמין B249 מק"ג94.1 מק"ג
ויטמין B3171.6 מק"ג329.4 מק"ג
ויטמין B5290.9 מק"ג558.4 מק"ג
ויטמין B679 מק"ג151.6 מק"ג
חומצה פולית - ויטמין B920.7 מק"ג39.7 מק"ג
ויטמין B120.1 מק"ג0.1 מק"ג
ויטמין C18.1 מ"ג34.7 מ"ג
ויטמין D0.1 מק"ג0.1 מק"ג
ויטמין E84.9 מק"ג162.9 מק"ג
ויטמין K5.7 מק"ג10.9 מק"ג
סידן9.8 מ"ג18.7 מ"ג
ברזל244.2 מק"ג468.7 מק"ג
מגנזיום4.4 מ"ג8.5 מ"ג
זרחן24.2 מ"ג46.5 מ"ג
אבץ133.9 מק"ג257 מק"ג
אשלגן65.8 מ"ג126.3 מ"ג
חומצות שומן רב בלתי רוויות168 מ"ג322.4 מ"ג
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 370.1 מ"ג134.6 מ"ג
חומצה לינולאית-אומגה 687 מ"ג167 מ"ג
חומצות שומן חד בלתי רוויות234.3 מ"ג449.8 מ"ג
חומצת שומן אולאית-אומגה 9214.5 מ"ג411.7 מ"ג

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
9.7% 36.7% 18% 35.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
- פרסומת -
אורז אדום

אורז אדום

אורז בסמטי עם ירקות

אורז בסמטי עם ירקות

- פרסומת -

אפליקציית Foods

אפליקציית המתכונים שלנו! רוצים לנסות?

רצועות אסאדו ברוטב מרוקאי

רצועות אסאדו ברוטב מרוקאי

אורז עם גזר וצימוקים

אורז עם גזר וצימוקים

קיפודי אורז ובשר

קיפודי אורז ובשר

תפוזים: זנים, יתרונות, חסרונות והקשר לויטמין C

תפוזים: זנים, יתרונות, חסרונות והקשר לויטמין C

מגש סושי בסניף נגיסה סושי בר הכשר, כיכר המדינה
תוכן שיווקי

מגש סושי בסניף נגיסה סושי בר הכשר, כיכר המדינה

169 ₪