דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 123 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת גבינה עם פסיפלורה
מעדן נפלא לחובבי הפסיפלורה
  • 1 להקציף את החלבונים עם הסוכר עד לקבלת קצף חזק.
  • 2 לערבב בנפרד את הגבינה עם שאר המצרכים לפי הסדר (לא לשכוח את החלמונים). יש להשתמש בקמח שקדים ולא בשקדים גרוסים/טחונים.
  • 3 להוסיף את קצף החלבונים בתנועות עטיפה אל תערובת הגבינה.
  • 4 להעביר את התערובת אל תבנית עגולה מס` 26 משומנת ומקומחת.
  • 5 לאפות את העוגה בתנור שחומם מראש לחום של 170 מעלות למשך כ- 40 דקות או עד להשחמה (לא לפתוח את התנור עד שהעוגה מתקררת).
  • 6 להכין את הג`לי לפי הוראות היצרן, להוסיף את תוכן הפסיפלורה, לערבב היטב ולצפות את העוגה. לשמור את העוגה במקרר להתייצבות - רצוי ללילה (מתאימה מאוד גם לחג הפסח).
  • 7 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית עגולה מס` 26.

זמן ההכנה לא כולל את זמן התייצבות העוגה במקרר.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.8% 26.4% 13.7% 57.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.37 (0.39 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב