דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
מעדן נפלא לחובבי הפסיפלורה

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 123 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 להקציף את החלבונים עם הסוכר עד לקבלת קצף חזק.
  • 2 לערבב בנפרד את הגבינה עם שאר המצרכים לפי הסדר (לא לשכוח את החלמונים). יש להשתמש בקמח שקדים ולא בשקדים גרוסים/טחונים.
  • 3 להוסיף את קצף החלבונים בתנועות עטיפה אל תערובת הגבינה.
  • 4 להעביר את התערובת אל תבנית עגולה מס` 26 משומנת ומקומחת.
  • 5 לאפות את העוגה בתנור שחומם מראש לחום של 170 מעלות למשך כ- 40 דקות או עד להשחמה (לא לפתוח את התנור עד שהעוגה מתקררת).
  • 6 להכין את הג`לי לפי הוראות היצרן, להוסיף את תוכן הפסיפלורה, לערבב היטב ולצפות את העוגה. לשמור את העוגה במקרר להתייצבות - רצוי ללילה (מתאימה מאוד גם לחג הפסח).
  • 7 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית עגולה מס` 26.

זמן ההכנה לא כולל את זמן התייצבות העוגה במקרר.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של אמונה בוארון

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)310252
חלבונים (גרם)8.24 6.69
פחמימות (גרם)3428
מתוכן סוכרים (גרם)15.04 12.22
שומנים (גרם)15.93 12.94
מתוכם שומן רווי (גרם)5.44 4.42
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.010.01
כולסטרול (מ"ג)86.08 69.95
נתרן (מ"ג)158.78129.02
סיבים תזונתיים (גרם)1.69 1.37
מים (גרם)22.7218.46
ויטמין A (מק"ג)39.6132.18
ויטמין B (מ"ג)0.650.53
ויטמין B1 (מ"ג)0.010.01
ויטמין B2 (מ"ג)0.110.09
ויטמין B3 (מ"ג)0.150.12
ויטמין B5 (מ"ג)0.330.27
ויטמין B6 (מ"ג)0.050.04
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)11.249.13
ויטמין B12 (מק"ג)0.190.15
ויטמין C (מ"ג)2.872.33
ויטמין D (מק"ג)0.440.35
ויטמין E (מ"ג)0.230.18
ויטמין K (מק"ג)0.130.1
סידן (מ"ג)57.8747.03
ברזל (מ"ג)0.510.42
מגנזיום (מ"ג)5.124.16
זרחן (מ"ג)48.0539.04
אבץ (מ"ג)0.280.23
אשלגן (מ"ג)60.3549.04
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.440.36
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.370.3
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.780.64
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.730.6

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.8% 26.4% 13.7% 57.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.37 (0.39 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.