דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
כנאפה ללא גלוטן מאטריות אורז
כנאפה ללא גלוטן מאטריות אורז
גם צליאקים יכולים להינות מכנאפה מושלמת!

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 212 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 מבשלים את אטריות האורז למשך כ- 7 דקות במים רותחים (שימו לב: האטריות צריכות להישאר קצת קשות ולא ברמת נודלס).
  • 2 מעבירים את אטריות האורז אל המחבת עם החמאה המומסת למשך כ- 5-6 דקות. כשמפזרים את האטריות על המחבת דואגים לדחוס אותן, מדי פעם מציצים לבדוק שהן לא נשרפות ושולטים בחום.
  • 3 מפזרים על האטריות את הגבינות, ממשיכים לבשל על אש נמוכה עד שהגבינות נמסות והופכים ישירות על צלחת שקוטרה גדול יותר מקוטר המחבת.
  • 4 בינתיים מחממים את המים והדבש בקלחת קטנה עד לרתיחה (ניתן גם לעשות שימוש בסוכרלוז או בכל תחליף סוכר אחר שאוהבים).
  • 5 מפזרים מעל הכנאפה את הפיסטוקים הקצוצים ומוזגים מעל את מי הדבש. מתקבלת כנאפה ללא גלוטן פשוט מושלמת!
  • 6 בתיאבון חיוך

ניתן להכין את הכנאפה בגודל הרצוי ולשחק עם כמות הגבינות ומי הדבש (בהתאם למתיקות הרצויה).

עוד הצעות למתכונים

המתכון באדיבות גיא שוקרון

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)440208
חלבונים (גרם)18.85 8.9
פחמימות (גרם)6732
מתוכן סוכרים (גרם)7.42 3.5
שומנים (גרם)12.17 5.75
מתוכם שומן רווי (גרם)4.81 2.27
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.030.01
כולסטרול (מ"ג)33.89 16
נתרן (מ"ג)65.5830.97
סיבים תזונתיים (גרם)0.87 0.41
מים (גרם)61.5229.05
ויטמין A (מק"ג)1.070.51
ויטמין B (מ"ג)0.370.18
ויטמין B1 (מ"ג)0.070.03
ויטמין B2 (מ"ג)0.020.01
ויטמין B3 (מ"ג)0.130.06
ויטמין B5 (מ"ג)0.050.02
ויטמין B6 (מ"ג)0.110.05
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)4.292.03
ויטמין C (מ"ג)0.230.11
ויטמין E (מ"ג)0.160.08
ויטמין K (מק"ג)1.090.51
סידן (מ"ג)105.3749.76
ברזל (מ"ג)0.380.18
מגנזיום (מ"ג)10.675.04
זרחן (מ"ג)40.3419.05
אבץ (מ"ג)0.210.1
אשלגן (מ"ג)90.2642.62
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)1.150.54
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.020.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)1.120.53
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)20.94
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)1.950.92

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.9% 12.4% 19.1% 67.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.14 (0.14 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.