דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 89 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת גבינה קלה וטעימה
אין על עוגת הגבינה הזאת
  • 1 בקערה מערבבים את הגבינה הלבנה, גרידת הלימון והלבן.
  • 2 מוסיפים את הסוכרזית, אינסטנט הפודינג והקורנפלור, ומערבבים היטב כדי שלא ייווצרו גושים.
  • 3 מוסיפים את החלמונים ומערבבים היטב.
  • 4 מקציפים את החלבונים עם הסוכר והמלח לקצף יציב, ומקפלים לתוך בלילת הגבינה.
  • 5 מרפדים בנייר אפייה תבנית עגולה וגבוהה (מס` 24). מורחים את נייר האפייה בשמן ויוצקים את התערובת.
  • 6 אופים את העוגה בתנור שחומם מראש לחום של כ- 150 מעלות למשך כשעה וחצי. כשהעוגה יציבה למגע ומעט זהובה, מכבים את התנור ומשאירים את העוגה בתנור הסגור עד שהיא מתקררת.
  • 7 הצעת הגשה: מקציפים מיכל קצפת ריץ` עם 1/3 כוס חלב ו- 3 כפות גדושות אינסטנט פודינג וניל, ומורחים על העוגה. מקשטים בדובדבנים מסוכרים ומגישים.
  • 8 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית 24 עגולה וגבוהה.

הערך התזונתי לא כולל את מרכיבי הצעת ההגשה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.1% 19.7% 29.7% 50.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.25 (0.25 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב