דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

25 מנות/יחידות, 53 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
רוגלך שמרים במילוי נוטלה
המאפה שהילדים הכי אוהבים
  • 1 ללוש ידנית את כל מצרכי הבצק למשך כ- 5 דקות עד לקבלת בצק רך.
  • 2 להתפיח למשך כשעה, ללוש שוב כ- 5 דקות ולהתפיח כ- 20 דקות נוספות.
  • 3 לחלק את הבצק ל- 4 חלקים ולרדד כל חלק לעלה.
  • 4 למרוח על כל עלה את מהשוקולד, לפזר מעל את הקוקוס, לחתוך ל- 8 משולשים, לגלגל כל משולש מהקצה הרחב לצר, להדק, להניח על נייר אפייה בתוך תבנית וכך להכין את כל השאר.
  • 5 למרוח את הרוגלך בחלמון ולאפות בחום של 200 מעלות למשך כ- 30 דקות או עד להשחמה.
  • 6 לערבב את הדבש ומיץ הלימון, ולמרוח על הרוגלך כשהם עדיין חמים.
  • 7 בתיאבון חיוך

זמן ההכנה כולל את זמן התפחת הבצק.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1% 22% 9.4% 67.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.29 (0.29 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב