מצרכים למתכון
8 מנות/יחידות, 276 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- ראשונותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- בערך שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
מנה ראשונה פיקנטית ומושלמת
- 1 משרים את נתחי דג הנסיכה במים (עד כיסוי) ובמיץ מחצי לימון למשך כחצי שעה. מסננים מנוזלים ומפזרים מעל מלח גס, פפריקה מתוקה גרוסה ותבלין גריל דג.
- 2 בסיר סוטג` רחב מטגנים בשמן הקנולה את הפלפל האדום ואת הצ`ילי החריף (אפשר לחרוץ בקצה) עד לריכוך קל. מוסיפים את השום וממשיכים לטגן כדקה.
- 3 מוסיפים את הפפריקה, הכורכום והאריסה, ומערבבים. מסדרים את פרוסות העגבניות ומאדים כדקה. מוסיפים את המים והמלח, ומביאים לרתיחה.
- 4 מסדרים נתחי הדג והלימון, מכסים את הסיר ועל אש קטנה מבשלים כ- 30 דקות. כ- 10 דקות לקראת סוף הבישול מפזרים מעל נענע מיובשת וכוסברה (מדי פעם מרימים ומנערים קלות את הסיר, ויוצקים מהרוטב על נתחי הדג בעזרת כף).
- 5 בתיאבון

ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
שיטת ההכנה כוללת גם טיגון והשריה. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
3.7% |
18.2% |
61% |
17.1% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2025, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב