דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

18 מנות/יחידות, 46 גרם למנה\יחידה (כ- 18 מנות מ- 2 רולדות גדולות (8-10 מנות מכל רולדה))

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
רולדות בצק פריך במילוי ריבת תותים
רולדות שתמיד טוב שיש בבית
  • 1 לערבב בקערה את הקמח יחד עם אבקת האפייה, הסוכר והקשיו/השקדים.
  • 2 לערבב בקערה נוספת את הביצה ביחד עם שמן הקוקוס ותמצית הוניל.
  • 3 לחתוך את החמאה לקוביות, להוסיף אל תערובת הקמח ולערבב.
  • 4 להוסיף את קערת המצרכים הרטובים גם כן אל תערובת הקמח ולערבב. אם הבצק יוצא יותר מדי דביק - להוסיף מעט קמח לפי הצורך.
  • 5 בינתיים לחמם את התנור מראש לחום של 180 מעלות.
  • 6 לחלק את הבצק לשני חלקים ולרדד כל חלק על משטח עבודה.
  • 7 למרוח את ריבת התותים, לגלגל בעדינות ולהניח בתבנית מרופדת בנייר אפייה. לסמן חריצים על הרולדות באמצעות סכין חדה ולאפות בתנור שחומם מראש למשך כ- 15-20 דקות עד שהרולדות נאפות.
  • 8 לקרר את הרולדות ולחתוך לפי החריצים שסומנו לפני האפייה.
  • 9 בתיאבון חיוך

אפשר להחליף את הקשיו/השקדים בעוד רבע כוס קמח.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.3% 21.2% 8% 70.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.27 (0.27 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב