דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
רולדות שתמיד טוב שיש בבית

מצרכים למתכון

18 מנות/יחידות, 46 גרם למנה\יחידה (כ- 18 מנות מ- 2 רולדות גדולות (8-10 מנות מכל רולדה))

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 לערבב בקערה את הקמח יחד עם אבקת האפייה, הסוכר והקשיו/השקדים.
  • 2 לערבב בקערה נוספת את הביצה ביחד עם שמן הקוקוס ותמצית הוניל.
  • 3 לחתוך את החמאה לקוביות, להוסיף אל תערובת הקמח ולערבב.
  • 4 להוסיף את קערת המצרכים הרטובים גם כן אל תערובת הקמח ולערבב. אם הבצק יוצא יותר מדי דביק - להוסיף מעט קמח לפי הצורך.
  • 5 בינתיים לחמם את התנור מראש לחום של 180 מעלות.
  • 6 לחלק את הבצק לשני חלקים ולרדד כל חלק על משטח עבודה.
  • 7 למרוח את ריבת התותים, לגלגל בעדינות ולהניח בתבנית מרופדת בנייר אפייה. לסמן חריצים על הרולדות באמצעות סכין חדה ולאפות בתנור שחומם מראש למשך כ- 15-20 דקות עד שהרולדות נאפות.
  • 8 לקרר את הרולדות ולחתוך לפי החריצים שסומנו לפני האפייה.
  • 9 בתיאבון חיוך

אפשר להחליף את הקשיו/השקדים בעוד רבע כוס קמח.

עוד הצעות למתכונים

המתכון באדיבות סאלי פיטוסי

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)179389
חלבונים (גרם)2.85 6.2
פחמימות (גרם)2555
מתוכן סוכרים (גרם)5.18 11.26
שומנים (גרם)7.55 16.42
מתוכם שומן רווי (גרם)4.02 8.73
מתוכם שומן טראנס (גרם)00
כולסטרול (מ"ג)27.72 60.26
נתרן (מ"ג)43.8995.41
סיבים תזונתיים (גרם)0.09 0.2
מים (גרם)3.176.89
ויטמין A (מק"ג)6.0413.14
ויטמין B (מ"ג)0.170.37
ויטמין B1 (מ"ג)0.010.03
ויטמין B2 (מ"ג)0.020.04
ויטמין B3 (מ"ג)0.030.07
ויטמין B5 (מ"ג)0.080.18
ויטמין B6 (מ"ג)0.020.04
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)2.475.37
ויטמין B12 (מק"ג)0.030.07
ויטמין C (מ"ג)0.010.03
ויטמין D (מק"ג)0.080.17
ויטמין E (מ"ג)0.070.14
ויטמין K (מק"ג)0.962.1
סידן (מ"ג)3.227.01
ברזל (מ"ג)0.250.55
מגנזיום (מ"ג)8.618.69
זרחן (מ"ג)23.9752.11
אבץ (מ"ג)0.210.46
אשלגן (מ"ג)24.0652.3
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.310.67
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.290.64
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.861.88
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.851.84

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.3% 21.2% 8% 70.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.27 (0.27 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.