דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

15 מנות/יחידות, 118 גרם למנה\יחידה (2 שיפודים קטנה למנה אחת)

אופן הכנת המתכון

  • מתאבניםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
שיפודי פרגיות ברוטב סאטה
הכי כיף לפתוח את הארוחה עם השיפודים האלו
  • 1 מערבבים את רוטב הסויה עם מיץ הלימון ושמן השומשום.
  • 2 משרים את נתחי פרגיות העוף (קוביות בגודל 2 ס"מ) בתחמיץ הראשוני למשך חצי שעה לפחות.
  • 3 משפדים את קוביות העוף על שיפודי העץ (שיפודי יקיטורי קטנים) ומביאים לטמפרטורת החדר לפני הטיגון.
  • 4 מבשלים את כל מצרכי הרוטב עד לקבלת רוטב הומוגני.
  • 5 מטגנים את שיפודי הפרגיות על מחבת פסים משני הצדדים.
  • 6 מורחים את רוטב הסאטה על השיפוד המוכן ואת שארית הרוטב מגישים לצד השיפודים. מגישים שיפודי פרגיות ברוטב סאטה כמתאבנים עם כוסברה קצוצה.
  • 7 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: 30 שיפודי יקיטורי קטנים.

שיטת ההכנה כוללת גם בישול.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.3% 40% 43.9% 14.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.68 (0.7 נטו)
©FoodsDictionary 2025, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב