דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
שיפודי פרגיות ברוטב סאטה
שיפודי פרגיות ברוטב סאטה
הכי כיף לפתוח את הארוחה עם השיפודים האלו

מצרכים למתכון

15 מנות/יחידות, 118 גרם למנה\יחידה (2 שיפודים קטנה למנה אחת)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • מתאבניםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
  • 1 מערבבים את רוטב הסויה עם מיץ הלימון ושמן השומשום.
  • 2 משרים את נתחי פרגיות העוף (קוביות בגודל 2 ס"מ) בתחמיץ הראשוני למשך חצי שעה לפחות.
  • 3 משפדים את קוביות העוף על שיפודי העץ (שיפודי יקיטורי קטנים) ומביאים לטמפרטורת החדר לפני הטיגון.
  • 4 מבשלים את כל מצרכי הרוטב עד לקבלת רוטב הומוגני.
  • 5 מטגנים את שיפודי הפרגיות על מחבת פסים משני הצדדים.
  • 6 מורחים את רוטב הסאטה על השיפוד המוכן ואת שארית הרוטב מגישים לצד השיפודים. מגישים שיפודי פרגיות ברוטב סאטה כמתאבנים עם כוסברה קצוצה.
  • 7 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: 30 שיפודי יקיטורי קטנים.

שיטת ההכנה כוללת גם בישול.

עוד הצעות למתכונים

המתכון באדיבות איריס לוי

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)291247
חלבונים (גרם)21.38 18.16
פחמימות (גרם)76
מתוכן סוכרים (גרם)2.47 2.1
שומנים (גרם)19.48 16.55
מתוכם שומן רווי (גרם)6.01 5.1
כולסטרול (מ"ג)68 57.76
נתרן (מ"ג)307.43261.12
סיבים תזונתיים (גרם)0.64 0.55
מים (גרם)42.7236.28
ויטמין A (מק"ג)2.251.91
ויטמין B (מ"ג)6.865.83
ויטמין B1 (מ"ג)0.080.07
ויטמין B2 (מ"ג)0.180.15
ויטמין B3 (מ"ג)5.394.58
ויטמין B5 (מ"ג)0.930.79
ויטמין B6 (מ"ג)0.270.23
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)13.7411.67
ויטמין B12 (מק"ג)0.220.19
ויטמין C (מ"ג)1.211.03
ויטמין D (מק"ג)0.130.11
ויטמין E (מ"ג)0.360.31
ויטמין K (מק"ג)2.251.91
סידן (מ"ג)13.7111.64
ברזל (מ"ג)1.110.94
מגנזיום (מ"ג)26.0922.16
זרחן (מ"ג)150127.4
אבץ (מ"ג)2.021.72
אשלגן (מ"ג)212.62180.59
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)2.912.47
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.070.06
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)2.642.25
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)4.233.59
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)3.823.24

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.3% 40% 43.9% 14.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.68 (0.7 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.