גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
| בית | » | מתכונים ואוכל | » | עוף | » | שיפודי פרגיות ברוטב סאטה |
15 מנות/יחידות, 118 גרם למנה\יחידה (2 שיפודים קטנה למנה אחת)
ציוד נדרש: 30 שיפודי יקיטורי קטנים.
שיטת ההכנה כוללת גם בישול.
המתכון באדיבות איריס לוי
| סימון תזונתי | למנה\יחידה | ל-100 גרם |
|---|---|---|
| קלוריות (אנרגיה) | 291 | 247 |
| חלבונים (גרם) | 21.38 | 18.16 |
| פחמימות (גרם) | 7 | 6 |
| מתוכן סוכרים (גרם) | 2.47 | 2.1 |
| שומנים (גרם) | 19.48 | 16.55 |
| מתוכם שומן רווי (גרם) | 6.01 | 5.1 |
| כולסטרול (מ"ג) | 68 | 57.76 |
| נתרן (מ"ג) | 307.43 | 261.12 |
| סיבים תזונתיים (גרם) | 0.64 | 0.55 |
| מים (גרם) | 42.72 | 36.28 |
| ויטמין A (מק"ג) | 2.25 | 1.91 |
| ויטמין B (מ"ג) | 6.86 | 5.83 |
| ויטמין B1 (מ"ג) | 0.08 | 0.07 |
| ויטמין B2 (מ"ג) | 0.18 | 0.15 |
| ויטמין B3 (מ"ג) | 5.39 | 4.58 |
| ויטמין B5 (מ"ג) | 0.93 | 0.79 |
| ויטמין B6 (מ"ג) | 0.27 | 0.23 |
| חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג) | 13.74 | 11.67 |
| ויטמין B12 (מק"ג) | 0.22 | 0.19 |
| ויטמין C (מ"ג) | 1.21 | 1.03 |
| ויטמין D (מק"ג) | 0.13 | 0.11 |
| ויטמין E (מ"ג) | 0.36 | 0.31 |
| ויטמין K (מק"ג) | 2.25 | 1.91 |
| סידן (מ"ג) | 13.71 | 11.64 |
| ברזל (מ"ג) | 1.11 | 0.94 |
| מגנזיום (מ"ג) | 26.09 | 22.16 |
| זרחן (מ"ג) | 150 | 127.4 |
| אבץ (מ"ג) | 2.02 | 1.72 |
| אשלגן (מ"ג) | 212.62 | 180.59 |
| חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם) | 2.91 | 2.47 |
| חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם) | 0.07 | 0.06 |
| חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם) | 2.64 | 2.25 |
| חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם) | 4.23 | 3.59 |
| חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם) | 3.82 | 3.24 |
כלי התזונה והחיטוב המקיפים והאיכותיים בישראל שיסייעו לכם לקחת שליטה על התזונה שלכם
5 ימי ניסיון חינם