דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

23 מנות/יחידות, 57 גרם למנה\יחידה (20-25 יחידות (תלוי בגודל המאפים))

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
רול קרם פטיסייר וצימוקים
מאפה מתוק וטעים מבצק עלים
  • 1 מתחילים עם קרם הפטיסייר: בסיר קטן מחממים את החלב עם כף סוכר ותמצית הוניל.
  • 2 בקערה נפרדת טורפים את החלמון עם כף הסוכר שנשארה, עד שהתערובת מלבינה.
  • 3 מוסיפים לקערה גם את הקורנפלור והקמח, ומערבבים.
  • 4 מכבים את האש ומוסיפים את התערובת לסיר תוך כדי בחישה.
  • 5 מדליקים שוב את הגז, ממשיכים לערבב, עד שמתחיל להתקשות (לוקח בין דקה לשתיים).
  • 6 מסירים מהאש, מוסיפים את החמאה ומערבבים.
  • 7 מכסים את קרם הפטיסייר בניילון נצמד ומקררים במקרר למשך כשעה.
  • 8 לאחר שהקרם התקרר מוציאים ומערבבים שוב (הקרם יוצא אוורירי ונוח לשימוש).
  • 9 פורסים את הבצק על גבי משטח העבודה, מרדדים מעט וחותכים ל- 3 ריבועים שווים.
  • 10 מורחים את הקרם על הריבוע הראשון ומפזרים את הצימוקים.
  • 11 חותכים את הריבוע ל- 5-6 רצועות (תלוי בגודל שבו רוצים את המאפה).
  • 12 כל רצועה מגלגלים ומניחים בעדינות על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
  • 13 מורחים על המאפים את החלמון.
  • 14 אופים את הרולים בתנור למשך כ- 10 דקות בחום של 200 מעלות עד שהם משחימים מעט.
  • 15 מחממים בסיר את המים והסוכר עד שהסוכר נמס. כשהמאפים יוצאים מהתנור מורחים עליהם את סירופ הסוכר.
  • 16 בתיאבון חיוך

קל מאוד להכין קרם פטיסייר איכותי בבית, צריך רק לשים לב שמשתמשים בתמצית וניל איכותית.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.8% 17.4% 8.4% 73.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.21 (0.21 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב