מצרכים למתכון
25 מנות/יחידות, 85 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הגביניות)
אופן הכנת המתכון
- קינוחיםסוג המנה
- בינונידרגת קושי
- מעל שעהזמן הכנה
- חלבי, כשרכשרות
גביניות טעימות תוצרת בית
- 1 ללוש את כל מצרכי הבצק לישה ידנית למשך כ- 5 דקות עד לקבלת בצק שמרים רך וטוב. הבצק צריך להיות רך ומעט דביק - יש להיעזר במעט קמח מדי פעם.
- 2 להתפיח את הבצק למשך כשעה וחצי.
- 3 לערבב את כל מצרכי המילוי ולתבל לפי הצורך.
- 4 לחלק את הבצק לשני חצאים וכל חצי לרדד לעלה מלבני.
- 5 לחתוך מהבצק רצועות בגודל הרצוי, להניח כפית מהמילוי על כל רצועה, לגלגל
- בעדינות לגליל, להדק את הקצוות ולסדר על נייר אפייה בתוך תבנית.
- 6 למרוח את המאפים בביצה טרופה, לפזר סוכר ולאפות בחום של 180 מעלות למשך כ- 25 דקות או עד להשחמה.
- 7 לבשל את מצרכי סירופ הסוכר למשך כ- 10 דקות או עד שמסמיך מעט, ולמרוח על כל הגביניות.
- 8 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
0.3% |
7.4% |
15.2% |
77.1% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2025, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב