דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

2 מנות/יחידות, 844 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
תבשיל לבבות עוף עיראקי
רק להכניס לפיתה ולהתענג
  • 1 מורידים ללבבות את ה"כתר הלבן" ועושים חתך לאורכם.
  • 2 מנקים היטב את הלבבות מתחת לזרם.
  • 3 חותכים את הבצל, הפלפל האדום והפלפל החריף לרצועות ושמים במחבת עם שמן הזית על אש בינונית.
  • 4 חותכים את תפוח האדמה לקוביות של כ- 1x1 ס"מ, מוסיפים למחבת ומערבבים היטב.
  • 5 כאשר תפוחי האדמה רכים, מוסיפים את הלבבות ומערבבים היטב.
  • 6 מוסיפים את התבלינים (מלח ופלפל שחור לפי הטעם) ומערבבים היטב.
  • 7 ממשיכים לערבב מדי פעם ומבשלים כ- 10-15 דקות עד שהלבבות מתרככים.
  • 8 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5% 27.9% 23.1% 44%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.42 (0.45 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב