דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
רק להכניס לפיתה ולהתענג

מצרכים למתכון

2 מנות/יחידות, 844 גרם למנה\יחידה

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
  • 1 מורידים ללבבות את ה"כתר הלבן" ועושים חתך לאורכם.
  • 2 מנקים היטב את הלבבות מתחת לזרם.
  • 3 חותכים את הבצל, הפלפל האדום והפלפל החריף לרצועות ושמים במחבת עם שמן הזית על אש בינונית.
  • 4 חותכים את תפוח האדמה לקוביות של כ- 1x1 ס"מ, מוסיפים למחבת ומערבבים היטב.
  • 5 כאשר תפוחי האדמה רכים, מוסיפים את הלבבות ומערבבים היטב.
  • 6 מוסיפים את התבלינים (מלח ופלפל שחור לפי הטעם) ומערבבים היטב.
  • 7 ממשיכים לערבב מדי פעם ומבשלים כ- 10-15 דקות עד שהלבבות מתרככים.
  • 8 בתיאבון חיוך
- פרסומת -

הצטרפו אל הבלוג של אוהד

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)1,093129
חלבונים (גרם)49.02 5.81
פחמימות (גרם)9311
מתוכן סוכרים (גרם)17.14 2.03
שומנים (גרם)59.07 7
מתוכם שומן רווי (גרם)10.65 1.26
כולסטרול (מ"ג)363 43.01
נתרן (מ"ג)48557.46
סיבים תזונתיים (גרם)10.5 1.24
מים (גרם)628.0574.41
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)228.5827.08
ויטמין B (מ"ג)19.542.32
ויטמין B1 (מ"ג)0.580.07
ויטמין B2 (מ"ג)1.270.15
ויטמין B3 (מ"ג)9.61.14
ויטמין B5 (מ"ג)5.930.7
ויטמין B6 (מ"ג)1.960.23
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)198.9523.57
ויטמין B12 (מק"ג)10.941.3
ויטמין C (מ"ג)299.7435.51
ויטמין E (מ"ג)2.580.31
ויטמין K (מק"ג)16.71.98
סידן (מ"ג)109.9313.03
ברזל (מ"ג)16.791.99
מגנזיום (מ"ג)133.8315.86
זרחן (מ"ג)520.4161.66
אבץ (מ"ג)12.471.48
אשלגן (מ"ג)1,855219.75
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)3.920.46
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.160.02
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)2.840.34
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)3.130.37
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)2.630.31

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5% 27.9% 23.1% 44%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.