דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 248 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • מתאבניםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
קרפצ`יו דג ים בויניגרט מיסו וסלט מלפפונים אסיאתי
קרפצ`יו דג מיוחד לפתוח איתו את הארוחה
  • 1 פורסים את הדג לפרוסות דקות ומסדרים על צלחות הגשה.
  • 2 חותכים את המלפפונים, הבצל הסגול, הפלפל החריף והכוסברה לקוביות קטנות, מוסיפים את שאר מצרכי הסלט ומערבבים.
  • 3 מכינים את הויניגרט: בקערה קטנה מערבבים את כל המצרכים עד שמתקבל רוטב חלק. במידה ומלוח מדי ניתן להוסיף סילאן ולימון.
  • 4 את הויניגרט מוזגים על הדג רק לפני ההגשה (ניתן למרוח עם מברשת או למרוח עם כפית שכבה דקה מעל הדג).
  • 5 מסדרים את הסלט מלמעלה ומגישים.
  • 6 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי (מלח ופלפל לא יותר מחצי כפית).

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.4% 34.4% 41.2% 21%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.55 (0.59 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב