דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
קרפצ`יו דג ים בויניגרט מיסו וסלט מלפפונים אסיאתי
קרפצ`יו דג ים בויניגרט מיסו וסלט מלפפונים אסיאתי
קרפצ`יו דג ים בויניגרט מיסו וסלט מלפפונים אסיאתי
קרפצ`יו דג מיוחד לפתוח איתו את הארוחה

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 248 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • מתאבניםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 פורסים את הדג לפרוסות דקות ומסדרים על צלחות הגשה.
  • 2 חותכים את המלפפונים, הבצל הסגול, הפלפל החריף והכוסברה לקוביות קטנות, מוסיפים את שאר מצרכי הסלט ומערבבים.
  • 3 מכינים את הויניגרט: בקערה קטנה מערבבים את כל המצרכים עד שמתקבל רוטב חלק. במידה ומלוח מדי ניתן להוסיף סילאן ולימון.
  • 4 את הויניגרט מוזגים על הדג רק לפני ההגשה (ניתן למרוח עם מברשת או למרוח עם כפית שכבה דקה מעל הדג).
  • 5 מסדרים את הסלט מלמעלה ומגישים.
  • 6 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי (מלח ופלפל לא יותר מחצי כפית).

עוד הצעות למתכונים

המתכון באדיבות אליש (אלישבע) אנגלברג

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)388156
חלבונים (גרם)28.88 11.63
פחמימות (גרם)156
מתוכן סוכרים (גרם)3.42 1.38
שומנים (גרם)24.13 9.72
מתוכם שומן רווי (גרם)3.83 1.54
כולסטרול (מ"ג)87 35.05
נתרן (מ"ג)388.27156.4
סיבים תזונתיים (גרם)2.36 0.95
מים (גרם)170.268.56
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)79.5332.04
ויטמין B (מ"ג)5.512.22
ויטמין B1 (מ"ג)0.180.07
ויטמין B2 (מ"ג)0.150.06
ויטמין B3 (מ"ג)3.531.42
ויטמין B5 (מ"ג)1.30.52
ויטמין B6 (מ"ג)0.290.12
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)55.4922.35
ויטמין B12 (מק"ג)2.310.93
ויטמין C (מ"ג)23.339.4
ויטמין E (מ"ג)1.260.51
ויטמין K (מק"ג)4518.13
סידן (מ"ג)134.7454.28
ברזל (מ"ג)2.721.09
מגנזיום (מ"ג)75.1630.27
זרחן (מ"ג)331.19133.41
אבץ (מ"ג)1.480.6
אשלגן (מ"ג)759.01305.74
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)3.891.57
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.150.06
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)2.631.06
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)5.452.2
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)4.81.93

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.4% 34.4% 41.2% 21%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.55 (0.59 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.