מצרכים למתכון
15 מנות/יחידות, 72 גרם למנה\יחידה (14-16 יחידות אינארי)
אופן הכנת המתכון
- ראשונותסוג המנה
- בינונידרגת קושי
- עד חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
מנת פתיחה מושלמת מהמטבח היפני
- הכנת האורז לסושי:
- 1 שוטפים את האורז 3 פעמים (מסננים את המים בכל פעם), תוך כדי שפשוף האורז בין הידיים.
- 2 מניחים את האורז השטוף במסננת למספר דקות.
- 3 מניחים את האורז והמים בסיר ומביאים לרתיחה.
- 4 מעבירים ללהבה הכי נמוכה לכ- 10 דקות נוספות. בודקים שהאורז רך. אם לא רך - ניתן להוסיף עוד מעט מים רותחים.
- 5 מכבים את הלהבה ומשאירים מכוסה לכ- 5 דקות נוספות.
- 6 את מצרכי התחמיץ שמים בסיר קטן, מחממים ומערבבים עד שהסוכר נמס. מצננים.
- 7 איחוד האורז והתחמיץ: מוציאים את האורז בעזרת כף עץ לכלי ערבוב. מוסיפים את התחמיץ ומערבבים עד שנספג.
- הכנת טרטר הטונה והאבוקדו:
- 1 לוקחים כף מהאורז המתובל ובעזרת הידיים יוצרים מעין "קציצה". מכניסים בעדינות לתוך כיס האינארי.
- 2 בקערה קטנה מערבבים בעדינות את מרכיבי הטרטר עם מרכיבי התיבול.
- 3 בעזרת כפית שמים מעט מהטרטר על האורז באינארי עד למילוי הכיס.
- 4 מגישים מיד ובתיאבון
הערך התזונתי לא כולל את האינארי (הכיסונים). ניתן להשיג את האינארי בקופסת שימורים (כ- 15 יחידות בחבילה). המתכון באדיבות עדי מילר, שפית פרטית.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
5.5% |
19.1% |
24.6% |
50.8% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב