אין כמו דג אמנון בתנור
1. לערבב את כל המצרכים בקערה (מלבד הדגים השלמים).
2. להניח את הדגים על תבנית אפייה ולפזר עליהם את התערובת (גם בתוך הדג ומתחתיו). לכסות בניילון נצמד ולהכניס למקרר לכשעתיים לפחות (רצוי למשך לילה שלם לספיגה טובה של הטעמים).
3. להסיר את הניילון הנצמד, לכסות בנייר כסף ולהכניס לתנור שחומם מראש לחום של 190 מעלות למשך כ- 30 דקות.
4. להסיר את נייר הכסף ולהמשיך לאפות בגריל למשך כ- 10 דקות נוספות.
5. בתיאבון
התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.