דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

2 מנות/יחידות, 889 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
דג אמנון שלם אפוי בתנור וקל להכנה
אין כמו דג אמנון בתנור
  • 1 לערבב את כל המצרכים בקערה (מלבד הדגים השלמים).
  • 2 להניח את הדגים על תבנית אפייה ולפזר עליהם את התערובת (גם בתוך הדג ומתחתיו). לכסות בניילון נצמד ולהכניס למקרר לכשעתיים לפחות (רצוי למשך לילה שלם לספיגה טובה של הטעמים).
  • 3 להסיר את הניילון הנצמד, לכסות בנייר כסף ולהכניס לתנור שחומם מראש לחום של 190 מעלות למשך כ- 30 דקות.
  • 4 להסיר את נייר הכסף ולהמשיך לאפות בגריל למשך כ- 10 דקות נוספות.
  • 5 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.6% 18.8% 68.8% 10.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.24 (0.24 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב