מצרכים למתכון
2 מנות/יחידות, 889 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
אין כמו דג אמנון בתנור
- 1 לערבב את כל המצרכים בקערה (מלבד הדגים השלמים).
- 2 להניח את הדגים על תבנית אפייה ולפזר עליהם את התערובת (גם בתוך הדג ומתחתיו). לכסות בניילון נצמד ולהכניס למקרר לכשעתיים לפחות (רצוי למשך לילה שלם לספיגה טובה של הטעמים).
- 3 להסיר את הניילון הנצמד, לכסות בנייר כסף ולהכניס לתנור שחומם מראש לחום של 190 מעלות למשך כ- 30 דקות.
- 4 להסיר את נייר הכסף ולהמשיך לאפות בגריל למשך כ- 10 דקות נוספות.
- 5 בתיאבון

ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
1.6% |
18.8% |
68.8% |
10.8% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2025, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב