דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

9 מנות/יחידות, 324 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
עוף ממולא מצות ובשר
  • 1 לחמם תנור ל- 180 מעלות צלזיוס.
  • 2 לחמם מחצית מכמות השמן במחבת, להוסיף את הבצל ולהשחים.
  • 3 להוסיף את הבשר ולטגן 5 דקות לערך.
  • 4 להוסיף מצות, להמשיך לטגן, להוסיף תבלינים ורק 1 כף מהפפריקה.
  • 5 לבשל את התערובת עוד 5 דקות לערך, לכבות את הגז ולקרר.
  • 6 לפזר תפוחי אדמה בתבנית מתאימה ולהכניס את העוף באמצע התבנית.
  • 7 לערבב את יתרת השמן עם יתרת הפפריקה, למרוח את העוף מכל הצדדים גם מבפנים וגם את תפוחי האדמה.
  • 8 למלא את העוף במילוי שהכנו.
  • 9 לכסות את התבנית בנייר אפייה, מעל נייר כסף ולאפות כשעה וחצי. לאחר מכן, להוציא את נייר הכסף ונייר האפייה ולהמשיך לאפות עוד חצי שעה עד שהעוף מקבל צבע זהוב.
  • 10 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.8% 17.1% 47.5% 32.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.21 (0.22 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב