דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

30 מנות/יחידות, 47 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל)

אופן הכנת המתכון

  • מתאבניםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
גיוזה במילוי עוף וכרוב
גיוזה במילוי נפלא
  • 1 מפשירים את עלי הגיוזה במקרר כשעתיים עד 12 שעות.
  • 2 קוצצים את הכרוב דק, מניחים בצד כ- 10 דקות, לאחר מכן מכניסים לבד חיתוך וסוחטים היטב עד שאין יותר נוזלים.
  • 3 מגררים את השום והג`ינג`ר בפומפייה על החלק הדק ביותר.
  • 4 מערבבים את העוף הטחון עם הכרוב, השום, הג`ינגר, הקורנפלור, המלח, והפלפל השחור. מפרידים את עלי הגיוזה.
  • 5 מניחים במרכז כל עלה גיוזה כפית מהמילוי.
  • 6 מברישים מסביב בביצה טרופה, וסוגרים על ידי קיפול ידני או בעזרת מכשיר להכנת גיוזה (ניתן להשיג בחנויות של כלי בישול).
  • 7 מחממים מחבת. שמים במרכזה בצורת פס חצי כפית שמן שומשום וכף שמן קנולה. מניחים כ- 10 יחידות גיוזה (החלק השמן) על השמן ומטגנים למשך דקה.
  • 8 מוסיפים בצד המחבת (לא על הגיוזה) חצי כוס מים ומכסים במכסה. מבשלים כ- 3-4 דקות וכשהמים מתאדים מרימים את המכסה וממשיכים לטגן עד שהחלק התחתון זהוב-שחום. חוזרים על הפעולה פעמיים נוספות עם שאר הכיסונים.
  • 9 מערבבים את חומרי המטבל.
  • 10 מגישים חם ובתיאבון חיוך

ציוד נדרש: בד לסינון גבינה, מכשיר לקיפול גיוזה, מחבת רחבה, מכסה שמתאים למחבת.

הערך התזונתי לא כולל את עלי הגיוזה. זמן ההכנה לא כולל את זמן הפשרת עלי הגיוזה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.9% 36.9% 48.2% 12%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.61 (0.64 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב