גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
| בית | » | מתכונים ואוכל | » | מטבח יפני | » | גיוזה במילוי עוף וכרוב |
30 מנות/יחידות, 47 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל)
ציוד נדרש: בד לסינון גבינה, מכשיר לקיפול גיוזה, מחבת רחבה, מכסה שמתאים למחבת.
הערך התזונתי לא כולל את עלי הגיוזה. זמן ההכנה לא כולל את זמן הפשרת עלי הגיוזה.
המתכון באדיבות עדי מילר
| סימון תזונתי | למנה\יחידה | ל-100 גרם |
|---|---|---|
| קלוריות (אנרגיה) | 51 | 109 |
| חלבונים (גרם) | 4.42 | 9.44 |
| פחמימות (גרם) | 1 | 2 |
| מתוכן סוכרים (גרם) | 0.38 | 0.81 |
| שומנים (גרם) | 3.38 | 7.22 |
| מתוכם שומן רווי (גרם) | 0.73 | 1.55 |
| מתוכם שומן טראנס (גרם) | 0.02 | 0.03 |
| כולסטרול (מ"ג) | 26.27 | 56.04 |
| נתרן (מ"ג) | 80.77 | 172.33 |
| סיבים תזונתיים (גרם) | 0.27 | 0.57 |
| מים (גרם) | 36.97 | 78.88 |
| ויטמין A (מק"ג) | 4.14 | 8.83 |
| ויטמין B (מ"ג) | 1.72 | 3.67 |
| ויטמין B1 (מ"ג) | 0.03 | 0.06 |
| ויטמין B2 (מ"ג) | 0.07 | 0.14 |
| ויטמין B3 (מ"ג) | 1.22 | 2.61 |
| ויטמין B5 (מ"ג) | 0.28 | 0.6 |
| ויטמין B6 (מ"ג) | 0.11 | 0.24 |
| חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג) | 5.32 | 11.34 |
| ויטמין B12 (מק"ג) | 0.11 | 0.22 |
| ויטמין C (מ"ג) | 5.03 | 10.74 |
| ויטמין D (מק"ג) | 0.05 | 0.1 |
| ויטמין E (מ"ג) | 0.11 | 0.24 |
| ויטמין K (מק"ג) | 14.35 | 30.62 |
| סידן (מ"ג) | 10.1 | 21.56 |
| ברזל (מ"ג) | 0.23 | 0.49 |
| מגנזיום (מ"ג) | 7.21 | 15.39 |
| זרחן (מ"ג) | 48.56 | 103.62 |
| אבץ (מ"ג) | 0.38 | 0.82 |
| אשלגן (מ"ג) | 143.86 | 306.96 |
| חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם) | 0.53 | 1.14 |
| חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם) | 0.02 | 0.04 |
| חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם) | 0.48 | 1.02 |
| חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם) | 1.03 | 2.2 |
| חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם) | 0.89 | 1.91 |
כלי התזונה והחיטוב המקיפים והאיכותיים בישראל שיסייעו לכם לקחת שליטה על התזונה שלכם
5 ימי ניסיון חינם