גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
בית | » | מתכונים ואוכל | » | מטבח יפני | » | גיוזה במילוי עוף וכרוב |
30 מנות/יחידות, 47 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל)
ציוד נדרש: בד לסינון גבינה, מכשיר לקיפול גיוזה, מחבת רחבה, מכסה שמתאים למחבת.
הערך התזונתי לא כולל את עלי הגיוזה. זמן ההכנה לא כולל את זמן הפשרת עלי הגיוזה.
המתכון באדיבות עדי מילר
סימון תזונתי | למנה\יחידה | ל-100 גרם |
---|---|---|
קלוריות (אנרגיה) | 51 | 109 |
חלבונים (גרם) | 4.42 | 9.44 |
פחמימות (גרם) | 1 | 2 |
מתוכן סוכרים (גרם) | 0.38 | 0.81 |
שומנים (גרם) | 3.38 | 7.22 |
מתוכם שומן רווי (גרם) | 0.73 | 1.55 |
מתוכם שומן טראנס (גרם) | 0.02 | 0.03 |
כולסטרול (מ"ג) | 26.27 | 56.04 |
נתרן (מ"ג) | 80.77 | 172.33 |
סיבים תזונתיים (גרם) | 0.27 | 0.57 |
מים (גרם) | 36.97 | 78.88 |
ויטמין A (מק"ג) | 4.14 | 8.83 |
ויטמין B (מ"ג) | 1.72 | 3.67 |
ויטמין B1 (מ"ג) | 0.03 | 0.06 |
ויטמין B2 (מ"ג) | 0.07 | 0.14 |
ויטמין B3 (מ"ג) | 1.22 | 2.61 |
ויטמין B5 (מ"ג) | 0.28 | 0.6 |
ויטמין B6 (מ"ג) | 0.11 | 0.24 |
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג) | 5.32 | 11.34 |
ויטמין B12 (מק"ג) | 0.11 | 0.22 |
ויטמין C (מ"ג) | 5.03 | 10.74 |
ויטמין D (מק"ג) | 0.05 | 0.1 |
ויטמין E (מ"ג) | 0.11 | 0.24 |
ויטמין K (מק"ג) | 14.35 | 30.62 |
סידן (מ"ג) | 10.1 | 21.56 |
ברזל (מ"ג) | 0.23 | 0.49 |
מגנזיום (מ"ג) | 7.21 | 15.39 |
זרחן (מ"ג) | 48.56 | 103.62 |
אבץ (מ"ג) | 0.38 | 0.82 |
אשלגן (מ"ג) | 143.86 | 306.96 |
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם) | 0.53 | 1.14 |
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם) | 0.02 | 0.04 |
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם) | 0.48 | 1.02 |
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם) | 1.03 | 2.2 |
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם) | 0.89 | 1.91 |
כלי התזונה והחיטוב המקיפים והאיכותיים בישראל שיסייעו לכם לקחת שליטה על התזונה שלכם
5 ימי ניסיון חינם