דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
גיוזה במילוי עוף וכרוב
גיוזה במילוי עוף וכרוב
גיוזה במילוי עוף וכרוב
גיוזה במילוי נפלא

מצרכים למתכון

30 מנות/יחידות, 47 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • מתאבניםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
  • 1 מפשירים את עלי הגיוזה במקרר כשעתיים עד 12 שעות.
  • 2 קוצצים את הכרוב דק, מניחים בצד כ- 10 דקות, לאחר מכן מכניסים לבד חיתוך וסוחטים היטב עד שאין יותר נוזלים.
  • 3 מגררים את השום והג`ינג`ר בפומפייה על החלק הדק ביותר.
  • 4 מערבבים את העוף הטחון עם הכרוב, השום, הג`ינגר, הקורנפלור, המלח, והפלפל השחור. מפרידים את עלי הגיוזה.
  • 5 מניחים במרכז כל עלה גיוזה כפית מהמילוי.
  • 6 מברישים מסביב בביצה טרופה, וסוגרים על ידי קיפול ידני או בעזרת מכשיר להכנת גיוזה (ניתן להשיג בחנויות של כלי בישול).
  • 7 מחממים מחבת. שמים במרכזה בצורת פס חצי כפית שמן שומשום וכף שמן קנולה. מניחים כ- 10 יחידות גיוזה (החלק השמן) על השמן ומטגנים למשך דקה.
  • 8 מוסיפים בצד המחבת (לא על הגיוזה) חצי כוס מים ומכסים במכסה. מבשלים כ- 3-4 דקות וכשהמים מתאדים מרימים את המכסה וממשיכים לטגן עד שהחלק התחתון זהוב-שחום. חוזרים על הפעולה פעמיים נוספות עם שאר הכיסונים.
  • 9 מערבבים את חומרי המטבל.
  • 10 מגישים חם ובתיאבון חיוך

ציוד נדרש: בד לסינון גבינה, מכשיר לקיפול גיוזה, מחבת רחבה, מכסה שמתאים למחבת.

הערך התזונתי לא כולל את עלי הגיוזה. זמן ההכנה לא כולל את זמן הפשרת עלי הגיוזה.

עוד הצעות למתכונים

המתכון באדיבות עדי מילר

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)51109
חלבונים (גרם)4.42 9.44
פחמימות (גרם)12
מתוכן סוכרים (גרם)0.38 0.81
שומנים (גרם)3.38 7.22
מתוכם שומן רווי (גרם)0.73 1.55
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.020.03
כולסטרול (מ"ג)26.27 56.04
נתרן (מ"ג)80.77172.33
סיבים תזונתיים (גרם)0.27 0.57
מים (גרם)36.9778.88
ויטמין A (מק"ג)4.148.83
ויטמין B (מ"ג)1.723.67
ויטמין B1 (מ"ג)0.030.06
ויטמין B2 (מ"ג)0.070.14
ויטמין B3 (מ"ג)1.222.61
ויטמין B5 (מ"ג)0.280.6
ויטמין B6 (מ"ג)0.110.24
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)5.3211.34
ויטמין B12 (מק"ג)0.110.22
ויטמין C (מ"ג)5.0310.74
ויטמין D (מק"ג)0.050.1
ויטמין E (מ"ג)0.110.24
ויטמין K (מק"ג)14.3530.62
סידן (מ"ג)10.121.56
ברזל (מ"ג)0.230.49
מגנזיום (מ"ג)7.2115.39
זרחן (מ"ג)48.56103.62
אבץ (מ"ג)0.380.82
אשלגן (מ"ג)143.86306.96
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.531.14
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.020.04
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.481.02
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)1.032.2
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.891.91

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.9% 36.9% 48.2% 12%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.61 (0.64 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
- פרסומת -
6 מתכונים מיוחדים כשרים לפסח שחובה לנסות

6 מתכונים מיוחדים כשרים לפסח שחובה לנסות

12 הקינוחים הכי טובים לליל הסדר בפסח

12 הקינוחים הכי טובים לליל הסדר בפסח

קובה מצות

קובה מצות

קציצות עדשים ללא גלוטן

קציצות עדשים ללא גלוטן

- פרסומת -

אפליקציית Foods

אפליקציית המתכונים שלנו! להורדה בחינם:

חרוסת של סבתא ג'ילברט

חרוסת של סבתא ג'ילברט

אריסה חריפה קלה להכנה

אריסה חריפה קלה להכנה

פרי הרימון: כל הסגולות הבריאותיות

פרי הרימון: כל הסגולות הבריאותיות

מנוי תוכנית הרזיה ודיאטה
תוכן שיווקי

מנוי תוכנית הרזיה ודיאטה