מצרכים למתכון
20 מנות/יחידות, 65 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- קינוחיםסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
עוגת אגוזים כשרה לפסח וקלה להכנה
- 1 בקערה לערבב את כל המצרכים מלבד החלבונים, חצי כוס סוכר וספריי השמן.
- 2 לערבב עד לקבלת תערובת אחידה.
- 3 להקציף את החלבונים עם חצי כוס הסוכר.
- 4 לאחד את שתי התערובות בתנועות עטיפה.
- 5 לשמן תבנית מרובעת (או שתי תבניות אינגליש קייק) ולשפוך את התערובת המאוחדת לתוכה.
- 6 לאפות בחום של 180 מעלות למשך כ- 30-40 דקות עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא נקי. הרי לכם עוגת אגוזים מושלמת לפסח.
- 7 חג פסח שמח, כשר וטעים
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
טיפ למתכון
ניתן להשתמש במזרה שוקולד במקום בשוקולד מגורד.
ציוד נדרש: שתי תבניות אינגליש קייק או אחת מרובעת חד פעמית.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
1.5% |
31.7% |
8.3% |
58.5% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב