מצרכים למתכון
7 מנות/יחידות, 489 גרם למנה\יחידה (6-8 מנות (תלוי בגודל המנה))
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- בינונידרגת קושי
- מעל שעהזמן הכנה
- בשרי, כשרכשרות
מעדן בשרי אמיתי
- 1 לסדר את נתחי האסאדו על מגש אפייה.
- 2 לפזר עליהם את שיני השום, הבצלים, תפוחי האדמה, עגבניות השרי, הצימוקים השחורים והפלפלים החריפים.
- 3 לערבב את כל התבלינים עם הסלרי ולפזר מעל האסאדו והירקות.
- 4 לזלף מעל את הסילאן ולמזוג את המים.
- 5 לכסות את מגש האפייה בנייר כסף, ולאפות בתנור שחומם מראש ל- 230 מעלות טורבו למשך כחצי שעה.
- 6 להנמיך את החום ל- 200 מעלות ולהמשיך לאפות כשעה + 20 דקות (ניתן להוסיף מים במהלך האפייה במידה והם מתאדים).
- 7 יוצא דליקטס - בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
3% |
35.9% |
29.6% |
31.5% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2025, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב