דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 259 גרם למנה\יחידה (כ- 12 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • מתאבניםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
פשטידת ירקות
  • 1 לגרד בקערה את כל הירקות מלבד השום. לכתוש את השום ולהוסיף לקערה.
  • 2 להוסיף את הביצים, פירורי הלחם והתבלינים ולערבב.
  • 3 לשמן תבנית מרובעת ולשטח את התערובת בתוכה.
  • 4 לאפות בחום של 180 מעלות למשך 30-40 דקות עד שהפשטידה מזהיבה.
  • 5 בתיאבון!
טיפ למתכון
אפשר להוסיף/להחליף ירקות לפי הטעם, פטריות וכו`.
עצה מהדיאטנית מיכל וינברגר
מומלץ להחליף את פירורי הלחם בקוואקר טחון או סובין שיבולת שועל.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
9.9% 4.5% 13.1% 72.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.05 (0.06 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב