דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 259 גרם למנה\יחידה (כ- 12 מנות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • מתאבניםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לגרד בקערה את כל הירקות מלבד השום. לכתוש את השום ולהוסיף לקערה.
  • 2 להוסיף את הביצים, פירורי הלחם והתבלינים ולערבב.
  • 3 לשמן תבנית מרובעת ולשטח את התערובת בתוכה.
  • 4 לאפות בחום של 180 מעלות למשך 30-40 דקות עד שהפשטידה מזהיבה.
  • 5 בתיאבון!
טיפ למתכון
אפשר להוסיף/להחליף ירקות לפי הטעם, פטריות וכו`.
עצה מהדיאטנית מיכל וינברגר
מומלץ להחליף את פירורי הלחם בקוואקר טחון או סובין שיבולת שועל.
עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל דף הפייסבוק של פזית

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)15560
חלבונים (גרם)5.57 2.15
פחמימות (גרם)3112
מתוכן סוכרים (גרם)7.07 2.72
שומנים (גרם)1.9 0.73
מתוכם שומן רווי (גרם)0.54 0.21
כולסטרול (מ"ג)61.34 23.65
נתרן (מ"ג)224.1186.42
סיבים תזונתיים (גרם)4.21 1.62
מים (גרם)218.6784.32
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)524.38202.2
ויטמין B (מ"ג)4.151.6
ויטמין B1 (מ"ג)0.190.07
ויטמין B2 (מ"ג)0.230.09
ויטמין B3 (מ"ג)2.130.82
ויטמין B5 (מ"ג)0.980.38
ויטמין B6 (מ"ג)0.570.22
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)51.619.9
ויטמין B12 (מק"ג)0.190.07
ויטמין C (מ"ג)29.0811.21
ויטמין D (מק"ג)0.130.05
ויטמין E (מ"ג)0.660.25
ויטמין K (מק"ג)10.474.04
סידן (מ"ג)53.9420.8
ברזל (מ"ג)1.10.42
מגנזיום (מ"ג)44.8717.3
זרחן (מ"ג)128.849.67
אבץ (מ"ג)0.830.32
אשלגן (מ"ג)766.46295.55
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.380.15
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.060.02
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.290.11
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.580.22
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.530.2

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
9.9% 4.5% 13.1% 72.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.