מצרכים למתכון
4 מנות/יחידות, 443 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל שעהזמן הכנה
- בשרי, כשרכשרות
ארוחת צהריים מושלמת
- 1 לטגן בסיר סוטאז` את הבצל בשמן הזית.
- 2 להוסיף את בשר הבקר הטחון ולפורר באמצעות מזלג תוך כדי הטיגון.
- 3 להוסיף את השום, העגבניות, הגזר והתבלינים (כולל פלפל הצ`ילי החריף).
- 4 להוסיף את רסק העגבניות ומים עד לכיסוי התבשיל.
- 5 לכסות את הסיר, להנמיך את האש ולבשל למשך כשעה.
- 6 בינתיים לשמן בשמן זית נייר אפייה על גבי תבנית אפייה, ולהניח את קוביות החצילים. לזלף מעל שמן זית ולאפות בתנור עד להשחמה.
- 7 כ- 5 דקות לקראת סוף בישול הבולונז לשלב את קוביות החצילים.
- 8 להוסיף את הבזיליקום הטרי ולהגיש מעל ספגטי חם.
- 9 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
ציוד נדרש: סיר סוטאז` רחב.
במקום רסק העגבניות ניתן להשתמש בקופסת עגבניות מרוסקות. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון ואפייה. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
5.7% |
20.1% |
42.1% |
32.1% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2025, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב