דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 203 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
פרגיות בתנור עם סילאן
מתכון מומלץ ביותר ואהוב על כולם
  • 1 לערבב היטב בקערה את כל מרכיבי המשרה.
  • 2 לחתוך כל פרגית לשניים, להניח בתוך המשרה בקערה ולשים במקרר למשך מספר שעות (עדיף למשך לילה שלם).
  • 3 לטגן את הפרגיות על מחבת פסים משני הצדדים (אין צורך בשמן). בינתיים, לחמם מראש את התנור לחום של 200 מעלות.
  • 4 להניח את הפרגיות המטוגנות עם המשרה בתבנית אפייה, לכסות בנייר אפייה ומעליו נייר כסף, ולאפות בתנור החם למשך כ- 30 דקות. לאחר מכן, להסיר את הכיסוי ולאפות כ- 15 דקות נוספות.
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להחליף את היין הלבן ביין אדום.

זמן ההכנה לא כולל את זמן השריית הפרגיות במשרה. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.1% 17.4% 49.7% 31.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.21 (0.22 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב