דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

25 מנות/יחידות, 75 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הגביניות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
גביניות עם צימוקים
גביניות ביתיות מושלמות שכדאי לנסות
  • 1 לשים את מצרכי הבצק לבצק רך ולא דביק (את החלב הפושר מוסיפים בהדרגה ואת גרידת הלימון והמלח לקראת הסוף).
  • 2 לאחר התפחה של כשעה מורידים את האוויר מהבצק שתפח, לשים מעט ומתפיחים שוב כחצי שעה במקרר.
  • 3 מערבבים את מצרכי המלית עד לקבלת תערובת אחידה.
  • 4 על משטח מעט מקומח מרדדים את הבצק לעלה מרובע בעובי כחצי ס"מ. בעזרת גלגלת פיצה מיישרים קצוות וחותכים 25 ריבועים.
  • 5 ממלאים כל ריבוע בצק בכפית גדושה מהמלית וסוגרים קצוות נגדיות למעין צורת מעטפה (אפשר להדק מעט כששתי אצבעות לוחצות מעל ומתחת).
  • 6 מניחים על התבנית במרווחים ומתפיחים עוד כ- 20-30 דקות. מורחים בביצה טרופה מהולה בשמן ובמים, ואופים בתנור בחום של 180 מעלות כרבע שעה.
  • 7 מתקבלות גביניות ביתיות טעימות ביותר.
  • 8 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.3% 12.9% 16.3% 70.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.15 (0.15 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב