דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 66 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
עוגת אורז מתוקה
אורז בגרסא קצת אחרת, צילום: אלי סגל סטיילינג: נועה קנריק
  • 1 לערבב את 2 כוסות האורז המבושל עם החלמונים, הסוכר והצימוקים.
  • 2 לשטח את התערובת בתבנית אפייה.
  • 3 להקציף את החלבונים עם הסוכר ולמרוח מעל האורז בתבנית.
  • 4 לאפות בתנור בחום של 180 מעלות למשך כ- 30-40 דקות עד להזהבה.
  • 5 מתקבלת עוגת אורז מתוקה מושלמת - בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית 20x30 ס"מ.

זמן ההכנה כולל גם את בישול האורז.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.2% 6.9% 12.4% 78.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.08 (0.08 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב