דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

2 מנות/יחידות, 282 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, לא כשרכשרות
קלמארי עם ירקות ירוקים ועשבי תיבול
אין על קלמארי
  • 1 לחמם 5 כפות שמן זית בסיר סוטאז` רחב בעל מכסה, להוסיף את השום ופלפל הצ`ילי הקצוצים ולטגן למשך כ- 2 דקות.
  • 2 לחתוך את הירקות הירוקים (במידת הצורך, סה"כ 400 גרם) לפרוסות עבות, להוסיף לסיר, לערבב היטב, לכסות את הסיר, לערבב מדי פעם ולהמשיך לבשל עד לריכוך הירקות הרצוי.
  • 3 להוסיף את הבזיליקום והפטרוזיליה הקצוצים ולערבב היטב.
  • 4 לנקות את הקלמארי היטב ולחתוך לפרוסות.
  • 5 להוסיף את 5 כפות שמן הזית הנותרות והקלמארי, לערבב ולהמשיך להקפיץ את הקלמארי עם הירקות למשך מס` דקות (לנענע את סיר).
  • 6 לתבלן במלח ובפלפל שחור, ולערבב היטב.
  • 7 להגיש ובתיאבון חיוך

ציוד נדרש: סיר סוטאז` רחב.

הערך התזונתי לא כולל את הקלמארי. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
7.7% 63.1% 6.7% 22.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 2.16 (2.93 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב