דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 280 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
פילה סלמון בתנור עם פלפלים
ארוחת דגים טעימה לצהריים
  • 1 לחתוך את פילה הסלמון ל- 5-6 פרוסות יפות.
  • 2 לחתוך את הפלפלים לרצועות דקות של 1 ס"מ.
  • 3 לערבב את כל מצרכי המרינדה (מלבד הפלפלים), למזוג על הפלפלים, לערבב ולהניח בצד בקערה.
  • 4 לשטוף את פרוסות הסלמון, לנגב, להוסיף עם שאר מצרכי הדג למרינדה בקערה ולערבב היטב.
  • 5 לסדר את הפלפלים על תבנית האפייה, מעל להניח את פרוסות הסלמון (את הפלפלים לסדר גם בצדדים כך שיפרידו בין פרוסות הסלמון) ולפזר מעל את השום והכוסברה לקישוט.
  • 6 לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך כ- 18 דקות.
  • 7 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית פיירקס מרובעת או מלבנית.

הערך התזונתי לא כולל את הפלפל הכתום. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.5% 35.6% 53.3% 9.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.57 (0.58 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב