דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
פילה סלמון בתנור עם פלפלים
פילה סלמון בתנור עם פלפלים
ארוחת דגים טעימה לצהריים

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 280 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לחתוך את פילה הסלמון ל- 5-6 פרוסות יפות.
  • 2 לחתוך את הפלפלים לרצועות דקות של 1 ס"מ.
  • 3 לערבב את כל מצרכי המרינדה (מלבד הפלפלים), למזוג על הפלפלים, לערבב ולהניח בצד בקערה.
  • 4 לשטוף את פרוסות הסלמון, לנגב, להוסיף עם שאר מצרכי הדג למרינדה בקערה ולערבב היטב.
  • 5 לסדר את הפלפלים על תבנית האפייה, מעל להניח את פרוסות הסלמון (את הפלפלים לסדר גם בצדדים כך שיפרידו בין פרוסות הסלמון) ולפזר מעל את השום והכוסברה לקישוט.
  • 6 לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך כ- 18 דקות.
  • 7 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית פיירקס מרובעת או מלבנית.

הערך התזונתי לא כולל את הפלפל הכתום. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של מירי צדוק

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)498178
חלבונים (גרם)45.64 16.31
פחמימות (גרם)83
מתוכן סוכרים (גרם)1.27 0.45
שומנים (גרם)30.53 10.91
מתוכם שומן רווי (גרם)5.9 2.11
כולסטרול (מ"ג)126 45.03
נתרן (מ"ג)824.06294.52
סיבים תזונתיים (גרם)1.27 0.45
מים (גרם)190.9868.26
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)32.6511.67
ויטמין B (מ"ג)22.518.05
ויטמין B1 (מ"ג)0.730.26
ויטמין B2 (מ"ג)0.310.11
ויטמין B3 (מ"ג)16.685.96
ויטמין B5 (מ"ג)3.111.11
ויטמין B6 (מ"ג)1.590.57
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)82.0729.33
ויטמין B12 (מק"ג)5.62
ויטמין C (מ"ג)81.4929.12
ויטמין E (מ"ג)0.420.15
ויטמין K (מק"ג)10.363.7
סידן (מ"ג)60.1321.49
ברזל (מ"ג)1.550.56
מגנזיום (מ"ג)71.8625.68
זרחן (מ"ג)537.51192.11
אבץ (מ"ג)1.130.4
אשלגן (מ"ג)958.26342.48
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)8.983.21
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.240.09
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)1.440.52
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)8.893.18
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)4.121.47

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.5% 35.6% 53.3% 9.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.57 (0.58 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.